Project Details:

Experiențe Memorabile, Evenimente Remarcabile

Organizare evenimente & Pachete complete de servicii

De la Organizare la Spectacol, Kokos Fun&Play Îți Oferă Totul

Suntem o echipa profesionista, pusa in slujba unui eveniment complet si memorabil. Fie ca iti doresti servicii, produse sau inchirieri de echipamente, Kokos Fun&Play are solutii complete pentru tine.

Programul artistic al petrecerii este cheia reusitei unui eveniment intre colegi. Kokos Fun&Play iti ofera o lista completa de programe de entertainment pentru evenimentul corporate pe care ti-l doresti. Iti punem la dispozitie sistem de sonorizare si Karaoke, MC pentru coordonare eveniment, varii tipuri de spectacole pentru adulti si/sau copii: muzica, band-uri, spectacole de Stand up si improvizatie, show-uri de Magie, bartending, animatori pentru copii, programe artistice, workshopuri pentru copii si spectacole, teatru, magie si ventrilocie, acrobatii si jonglerii. Depinde de tine si de ce iti doresti, doar spune-ne si noi iti oferim o solutie completa pentru a organiza cel mai frumos eveniment corporate.
Image
Image
Va punem la dispozitie o gama variata de torturi, prajituri de casa si tarte cu fructe de sezon, candy baruri si set-up-uri pentru toate bugetele si tematicile propuse.

Kokos Fun&Play

Catering & Livrare

Avem colaboratorii cei mai experimentati si priceputi in materie de prepararea bucatelor din bucatariei internationale, care au experienta de ani de zile si multe meniuri si preparate gatite pentru cei mai pretentiosi clienti.

Oferta noastra de meniuri este foarte bogata si cuprinde pachete alcatuite cu migala si daruire, astfel incat sa se potriveasca tuturor gusturilor si ocaziilor: aperitive si gustari; platouri calde si reci; platouri de peste; pizza, paste si mini sandwichuri; salate si meniuri vegetariene; meniuri de post si raw vegane. Toate acestea sunt pregatite dupa retete originale. Asiguram, prin colaboratori, meniuri special gandite pentru copii, inclusiv lacto-ovo-vegetariene.

Pentru pachetele corporate, evenimente si intalniri de afaceri si cocktail-uri in locatia noastra, putem sa iti oferim, prin colaboratori, coffee break si servicii logistice pentru servirea mesei: inchriere de mese si scaune, cu sau fara fete de masa sau huse stretch, ospatari dedicati, inchiriere vesela si pahare, etc.

Kokos Fun&Play

Programe de entertainment copii & adulti

Programul artistic al petrecerii este cheia reusitei unui eveniment intre colegi. Kokos Fun&Play iti ofera o lista completa de programe de entertainment pentru evenimentul corporate pe care ti-l doresti. Iti punem la dispozitie sistem de sonorizare si Karaoke, MC pentru coordonare eveniment, varii tipuri de spectacole pentru adulti si/sau copii: muzica, band-uri, spectacole de Stand up si improvizatie, show-uri de Magie, bartending, animatori pentru copii, programe artistice, workshopuri pentru copii si spectacole, teatru, magie si ventrilocie, acrobatii si jonglerii.

Depinde de tine si de ce iti doresti, doar spune-ne si noi iti oferim o solutie completa pentru a organiza cel mai frumos eveniment corporate.

About Us

Echipamente & Servicii conexe

Provoaca-ne sa fim gazda celui mai frumos eveniment! Iti putemoferi echipamente de sunet si lumini, masini de fum sau de baloane de sapun, servicii complete foto-video.

Vrem ca experienta ta sa fie unica, memorabila si fericita.

Te ajutam sa o imortalizezi pe banda video si/sau foto, cu specialisti dedicati sau putem sa iti punem la dispozitie Photo Booth si accesorii pentru poze traznite.

Vrei sa ai amintiri pline de culoare si de bucurie?

Daca vrei sa pastrezi vie amintirea unei seri de neuitat, vino la noi si facem totul posibil!